Challenge Your Future

De opleiding Biomedische Wetenschappen (BMW) probeert studenten te stimuleren het maximale uit zichzelf én uit hun studie te halen. Dit gebeurt onder andere door een goed studieprogramma neer te zetten, met veel keuzevrijheid. Maar is dat voldoende?

Het Watch, Meet and Be Your Future (WMB) programma van de opleiding stimuleert de bewustwording van de kansen en mogelijkheden van BMW-studenten. Zo organiseren wij vier keer per jaar een workshop en publiceren we blogs van alumni om de verschillende uitstroommogelijkheden onder de aandacht te brengen. Maar is dat voldoende?

Nu vragen we jou: waar heb jij behoefte aan? Wat kan de opleiding (samen met jou) organiseren om het meeste uit jezelf, je studie en je toekomst te halen?

Eerder kwamen Aniek en Guus met het idee om een journal club te organiseren. De opleiding vond dit een super goed idee en besloot dit initiatief te faciliteren. Aniek en Guus wonnen hiermee een cadeaubon van €100,00. Mis jij ook nog iets binnen of buiten de opleiding en heb je een goed idee voor een activiteit of (studie)onderdeel waar jij en je mede studenten wat aan hebben? Laat het ons weten en wie weet pakken wij je idee op en win jij €100,00 .

Mail je idee in max. 100 woorden voor 23 december 2017 naar WMBYourFuture@umcutrecht.nl

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: